Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Don't have a credit card yet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Jsme součástí vašeho růstu

Více než dvacetileté podnikatelské zkušenosti ve finančním sektoru jsou základem pro poskytování profesionálních služeb, které dokáží podpořit růst vašeho podnikání. Zkušený team našich manažerů a v neposlední řadě silné kapitálové zázemí skupiny MP Holding, a.s. pomůže realizovat vaše podnikatelské cíle. Dokážeme realizovat vaše provozní potřeby, na vaše požadavky reagujeme rychle a včas.   

Rychlé zpracování a realizace

Nabízíme rychlost a flexibilitu při schvalování a rozšiřování spolupráce. Podpisem smlouvy garantujeme klientovi poskytnutí zálohy v dojednané výši do 24 hodin po předání příslušných faktur. 

Jasná pravidla a žádné skryté poplatky

Nepožadujeme po klientech postupování všech vystavených faktur a nezavazujeme vás k minimálním ročním objemům postoupených faktur. Neúčtujeme žádné skryté poplatky a veškeré náklady financování znáte předem.

Silné zázemí

Jsme jednou z největších factoringových společností v České republice se zázemím silné nadnárodní skupiny MP Holding. 

Pomáháme při řízení rizik

Prověřujeme a monitorujeme bonitu a platební morálku odběratelů. Aktivně se staráme o inkaso postoupených pohledávek a využíváme pojištění pohledávek (odběratelů) prostřednictvím nadnárodní pojišťovny. 

Dvacetileté zkušenosti v oblasti factoringu

Zkušenosti v oboru nám umožňují nabídnout profesionální klientský servis s vysokou přidanou hodnotou (vysokým ratingem). Dokážeme naše služby přizpůsobit individuálním potřebám klienta i v případě složitých a nestandardních projektů.